Durmuş'tan Pamukova ilçesine ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Pamukova İlçesi'ni ziyaret ederek öğrenciler, öğretmenler ve okul müdürleriyle görüştü.

Sabah erken saatte başlayan ziyarette Durmuş ilk olarak Pamukova Hürriyet Anadolu Lisesi'ne gitti. PİSA sınavında ülkemizi temsil etme hakkı kazanan Hürriyet Anadolu Lisesi öğrencilerine sınav öncesi moral veren İl Milli Eğitim Müdürü başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Pamukova ziyaretinde daha sonra ilçede görev yapan okul müdürleriyle bir toplantı düzenlendi. Tanışma, sınavlar, sene sonu etkinlikleri konularının yer aldığı toplantıda, eğitim başarısında öğretmenlerin motivasyonunun çok önemli olduğu vurgulandı.

Pamukova Anadolu Lisesi'nin yapımı tamamlanan yeni okul binasını da gezen Durmuş, okulun öğretmen ve öğrencileriyle biraraya geldi. 12. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek yaklaşan üniversite sınavında başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, öğretmenlerle de toplantı yaparak, eğitimde en önemli faktörün öğretmenler olduğuna dikkat çekti.

Pamukova Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, burada "Kodlama Her Yerde" projesiyle ilgili çalışmaları inceledi. Ziyaretleri sırasında öğrencilerle ve öğretmenlerle kurduğu sıcak diyaloglarla dikkati çeken Durmuş'un Sakarya'ya kısa sürede uyum sağladığı gözlendi.

Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, Şube Müdürü Osman Terzi'nin de eşlik ettiği ziyaretlerin son bölümünde Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ziyaret edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, ilçedeki eğitim faaliyetlerine katkılarından dolayı Belediye Başkanı Keser'e teşekkür etti.

26 Nis 2018 - 09:52 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.