Durmuş'tan Öğretmenlere İyi Tatiller

Adapazarı Nuri Bayar Ortaokulu öğretmenleri, seminer döneminin sona ermesi ve 2017-2018 eğitim öğretim yılının tamamlanması nedeniyle bir kahvaltı programı düzenlediler.

Serdivan ilçesindeki bir tesiste düzenlenen programa; İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman, okul müdürü Faruk Kral ve öğretmenler katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan Nuri Bayar Ortaokulu Müdürü Faruk Kral, 2017-2018 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıkları belirterek, okullarına ve eğitim camiasına desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Okulların kapanmasından sonra eğitim çalışmalarına seminer dönemiyle devam eden öğretmenlerin 22 Haziran'da başlayacak yaz tatili öncesinde gerçekleştirdikleri programda, Nuri Bayar Ortaokulu'ndan başka okullara tayini çıkan öğretmenlere teşekkür plaketi verildi.

Programda öğretmenlere yönelik bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş; "2017-2018 eğitim öğretim yılını sorunsuz bir şekilde başarıyla tamamladık. Bunda öğretmenlerimizin çok büyük emekleri var. Hepinizin güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum. Dokuz aylık eğitim yılı boyunca öğrencilerinizi kendi çocuklarınızdan ve ailenizden daha üstün tuttunuz. Onların en iyi şekilde yetişmelerine gayret gösterdiniz. Bu süreçte eşinizi, çocuklarınızı ve sevdiklerinizi ihmal ettiniz. Yaz tatilini boyunca ihmal ettiğiniz ailenize ve kendinize vakit ayırın. İyi dinlenin ve eylül ayında yine kendi çocuklarınız için daha iyi çocuklar yetiştirmeye hazır olun. 2017-2018 eğitim öğretim yılında fedakarca ve üstün bir gayretle çalışan tüm öğretmenlerimize aileleri ve sevdikleriyle birlikte iyi tatiller diliyorum." dedi.

21 Haz 2018 - 12:26 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.