Durmuş'tan öğrencilere ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, her hafta aksatmadan bir öğrencimizin evine misafir olmaya devam ediyor.

Müdür Durmuş, bu hafta Erenler İlkokulu öğrencisi Berra Bafralıoğlu'nu ev ortamında ziyaret etti.

Bafralıoğlu Ailesi tarafından kapıda karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un öğrenci ziyaretine Erenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Ersoy, okul müdürü Tülay Karaca ile Berra'nın sınıf öğretmeni Elif Yasul da katıldı.

Öğrencilerin ev ortamlarının eğitim yöneticileri ve öğretmenleri tarafından ziyaret edilmesinin çocuklarımızın eğitim başarısına pozitif anlamda büyük katkısı olduğunu dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, ders dışı etkinliklerin çok faydalı olduğunu ifade etti.

Erenler İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Berra Bafralıoğlu ve ziyarete katılan küçük çocuklarla yakından ilgilenen Durmuş, çocukların hayatlarına dokunmanın onları sevmekten geçtiğini kaydederek, tüm eğitim yöneticilerinden ve öğretmenlerimizden ev ziyaretlerine önem vermelerini istedi.

Ziyaret nedeniyle öğrencimizin ailesi Hülya ve Hakan Bafralıoğlu'na teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, eğitimin aileden başladığına dikkat çekerek, velilerimizin çocuklarının eğitimlerinde okul yönetimi ve öğretmenlerle her zaman iletişim içinde olmalarının önemine vurgu yaptı.

18 Eki 2018 - 13:20 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.