Doğaseverler Akyazı Yörükyeri’ndeydi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşleri Akyazı Yörükyeri parkuru ile devam etti.

14 kilometre uzunluğundaki parkurda keyifli vakit geçiren doğaseverler; temiz havanın ve güneşin tadını çıkarırken bir yandan da doğanın eşsiz manzarası ile bir araya gelme fırsatı yakaladılar.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “18 Kasım Pazar Taraklı-Karagöl Beygümbet parkurunda gerçekleştirilecek yürüyüş ile Sonbahar dönemi doğa yürüyüşlerimiz tamamlanacaktır.

Katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Doğaseverler hafta içerisinde kurumsal internet sayfası (www.sakarya.bel.tr) üzerinden yürüyüşlere kayıt yaptırabilirler” ifadeleri kullanıldı.

12 Kas 2018 - 12:54 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.