Doğa Koleji Serdivan’da

Serdivan Doğa Anaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına akıllarda kalan bir açılış töreni ile merhaba dedi.

Sakarya İli Serdivan İlçesi’ndeki Doğa Koleji Okulları’ nın açılışına, Öğretmen, öğrenci ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Eğitim Olanakları

Eğitim kalitesi, akademik, sportif sosyal başarıları ve geliştirilmiş yenilikçi eğiitim modelleri ile T ü rkiye ’ deki eğitim sekt ö r ü ne y ö n veren Do ğa Koleji; Serdivan’da 250 öğrenci kapasitesiyle ,100m2’lik bir alan üzerinde anaokulu öğrencilerine birçok alanda eğitim olanağı sunuyor.Yaratıcı düşünme, robatik kodlama, binicilik, ekoloji, drama, stranç, sanat tarihi, dil etkinlikleri gibi dersleri bünyesinde bulunduruyor.

Serdivan Doğa Anaokulu aynı zamanda içerisinde spor salonu, görsel sanatlar dersliği, müzik atölyesi ve robotik kodlama derslikleriyle öğrencilerine %100 yabancı dil eğitim imkanı sunuyor.

Doğa Koleji Büyüyor

Sakarya’da 2009 yılında faaliyete geçen Doğa Koleji, bu yıl bünyesine kattığı Serdivan Doğa Anaokulu kampüsüyle eğitim ve öğretim hayatına büyüyerek devam ediyor.

110 kampüs, 82 bin öğrenci, 8 bin 760 öğretmen ve 11.500 çalışanıyla Türkiye'de eğitim sektörüne yön vermeye devam eden, Doğa Koleji, dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlarken, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştirmekte.

20 Kas 2017 - 16:39 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.