Dişli, Bakan Işık ve Kavakçı aynı karede

TBMM’nde bugün yeni anayasa oylaması yapıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve İstanbul Ak Parti Milletvekili Ravza Kavakçı ‘Evet’ oyunu resmettiler.

TBMM’nde bugün yeni anayasa için ilk oylama vardı. 338 milletvekilinin ‘Evet’ oyu verdiği yeni Anayasa’da zaman zaman gerginliklerde yaşandı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve İstanbul Ak Parti Milletvekili Hendek’li Ravza Kavakçı Kan ‘Evet’ oyu verdiklerini aynı karede resmederek paylaştılar.

10 Oca 2017 - 20:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.