"Diktatör Erdoğan değil, Kılıçdaroğlu'dur" dedi ve....

CHP Sakarya Milletvekili Adayları arasında yer alan Ayhan Bal, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ağır hakaretler ederek istifasını verdi.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçiminde CHP Sakarya’dan 4ncü sıra Milletvekili Adayı olan İş Adamı Ayhan Bal, bugün partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır hakaret ederek istifa ettiğini duyurdu.

CHP Alevilerin elinde oyuncak olmuştur” ifadesinde bulunan Bal;

“CHP bir grup etnik gurubun elinde oyuncak oldu. TBMM’de yer alan milletvekillerine baktığımızda bunu daha net görebilmekteyiz. Trakya’nın il ve ilçelerinde ne yazık ki yakalarında CHP rozeti bulunan alevi kökenliler tarafından belediye başkanlıkları paylaşılmış durumdadır.

Arkadaş neden Bursa’lı bir insan Bursa milletvekili olamıyor, niçin Aydın’lı bir insan Aydın milletvekili olamıyor da Tuncelili oluyor?” dedi.

“Tüzükte farklı uygulamada farklı” diyerek açıklamasını sürdüren Bal;

“Esas diktatör Erdoğan değil Kılıçdaroğlu’dur. CHP kültüründe nezakettendir, yenildiğinizde yeneni kutlamak vardır. Oysa bizim genel başkanımız çıkıyor “Tayyip Erdoğan diktatör “ diyorsun. Yahu Tayyip Erdoğan hiç değilse kazanıyor da diktatörlük yapıyor o zaman sana göre.

Bir seçmeni var bir seveni var. Sen ise girdiğin her seçimi kaybediyorsun, yine o koltukta oturuyorsun yine bize şans vermiyorsun yine bize kapı açmıyorsun. O mu diktatöre sen misin diktatör?

O kazanıyor da o koltukta oturuyor sense kaybediyorsun hala o koltukta oturuyorsun o zaman diktatör olan o değil sensin.

CHP’yi halkın arasında göremezsiniz. Siz hiç halkın arasından CHP’li gördünüz mü? Göremezsiniz. Gidin bir CHP’li belediye başkanına ulaşmaya çalışın ulaşamazsınız. Cumhurbaşkanın adam gibi adamdır. Sen Tayyip Erdoğan’a düşmansın diye Amerika’ya dost olmazsın. CHP çizgisinden uzaklaştı. Muharrem İnce aday oldu ve kazanamadı. Şu kadarını söyleyeyim. Bugün Muharrem İnce değil rahmetli Atatürk mezarından kalksın , bu şartlarda kurultaya gelsin yemin ediyorum vallahi de kazanamaz billahi de kazanamaz” ifadelerine yer verdi.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde, İlk sırada Engin Özkoç, 2nci Hüseyin Avni Şahin, 3ncü Erdoğan Isır, 4ncü Ayhan Bal yer alıyordu.

18 Eki 2018 - 21:54 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.