Devler deplasman yolunda

Büyükşehir Basketbol Takımı, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında Yeşil Giresun Belediyespor ile karşılaşacak.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 3. hafta programı kapsamında Yeşil Giresun Belediyespor ile karşılaşacak. 22 Ekim Pazar günü Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 13.00’da başlayacak ve BeinSports3’ten canlı olarak yayınlanacak. Ligin geride kalan 2 haftasını 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle kapatan Büyükşehir Basket, 9.’ncu sırada yer alıyor. Büyükşehir Basketbol Takımı, lige iyi bir giriş yaparak başlayan Yeşil Giresun Belediyespor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak için parkeye çıkacak.

20 Eki 2017 - 13:53 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.