Dernekkırı gençliği buluştu

AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Dernekkırı Bölgesi Gençlik Buluşması' Çökekler Konağında coşkulu ve yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Milletvekili Adayı Ali İnci'nin de katıldığı programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkan Vekili Metin Kurtuluş seçimlerin önemine vurgu yaparak ülke olarak 2023 hedeflerine ulaşılabilmesi için 24 Haziranda güçlü bir şekilde sandıktan çıkmaları gerektiğini ifade etti.

GENÇLERLE BULUŞTUArdından konuşan Milletvekili Adayı Ali İnci, "Önümüzde çok önemli bir seçim var. Gençler görüyorsunuz bir tarafta ömrünü ülkesine adayan, gece gündüz demeden çalışan, ülkesini dünya standartlarına taşıyan bir lider var, diğer tarafta ise sadece yapılanları yıkacağız diyenler var. İyi düşünün, geleceğiniz için Recep Tayyip Erdoğan diyoruz, AK Parti diyoruz. Vakit Türkiye vakti" dedi.

21 Haz 2018 - 13:37 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.