Dayanışma Yemeği

Taraklı Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği,konukları ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen "Dayanışma Yemeği"nde bir araya geldi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ercan Elverdi ve Halk Eğitim Merkezi personelinin ev sahipliğinde verilen yemekte sohbette Halk Eğitimi Merkezindeki güzel ortam, eğitim ve öğretimin kaliteden duyulan mutluluk anlatıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı İzzettin Kömürcü yemeğe katılanlara teşekkür etti Samimi bir ortamda gerçekleşen yemek, keyifle son buldu.

28 Ağu 2014 - 16:41 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.