“Cumhuriyet Ulusal Bayram Günüdür”

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar Cumhuriyet Bayramı Mesajı Yayımladı

Aydın Bahar açıklamasında;

” Cumhuriyet; milletinseçme ve seçilme hakkının olduğu bir yönetimdir. Ulus temsilcilerinin kabul ettiği yasalarla ülkenin yönetilmesidir. Cumhuriyet yönetiminde söz milletindir.29 Ekim 1923de ülkemizde Cumhuriyet yönetiminin ilan edildiği gün,biz Türk Milleti’nin ise ulusal bayram günüdür” dedi.Cumhuriyet düşünce, beden, bilim bakımından güçlü koruyucular ister diyen Bahar, Cumhuriyeti korumak, kollamak, yaşatmak her yurttaşın yegane görevidir. Bunu unutmayarak gelecek nesillere örnek teşkil etmeli ve Türk Ulusu olarak bizlere en uygun yönetim biçiminin cumhuriyet olduğunu herkese öğretmemiz gerektiğinin de bilincinde olmalıyız” dedi.

Bahar” Tüm bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anar. Bütün vatandaşlarımıza bu büyük bayram gününde selam ve sevgilerimi sunarım."dedi.

28 Eki 2014 - 14:32 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.