Çocuklara 01.00’e kadar Konak hizmeti

Özel Konak Hastanesi Sakarya, Çocuk Acil Servislerinin gece 01.00’e kadar hizmet vermeye başladı.

Kasım ayında hasta kabulüne başlayan ve Sakaryalıların sağlığı için hizmet vermeyi misyon edinen Özel Konak Hastanesi Sakarya, 16 Ocak’tan itibaren gece saat 01.00’e kadar Çocuk Hastalıkları Polikliniği hizmeti vermeye başladı.

YOĞUN TALEP

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Konak Hastanesi Sakarya Başhekimi Op. Dr. Kamil Köse, Sakarya’da birçok ailenin önemli sorunlarından biri olan çocuk hastalıkları konusunda çözüm sunmak amacıyla bu hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi. Köse, “Sakarya’da mesai saatlerinin dışında çocuk hastalıkları polikiliniğinin hizmet vermesi noktasında vatandaşlarımızın yoğun bir talebi ve beklentisi söz konusuydu. Bizde bu noktada üzerimize düşeni yaparak 21.00’a kadar açık olan Çocuk Hastalıkları Polikliniğimizin hizmet saatini 01.00’e çekme kararı aldık” dedi.

ÇOCUK HASTALIKLARI

Köse ayrıca “Bu hizmetimiz ile çocuklarımızın alanında uzman hekimlerimiz tarafından tedavi edilmesini sağladık. Çocuk Hastalıklıları uzmanlarımız gece 01.00’e kadar görevlerinin başında olarak muayeneye devam edeceklerdir. İnsanlarımızın sağlıklarına kavuşmasını birinci varlık sebebi olarak sayan Özel Konak Hastanesi Sakarya olarak, Çocuk Hastalıkları Servisimizde sunacağımız bu hizmetimizin minik yavrularımızın sağlık sorunlarına daha hızlı çözüm sunulması açısından son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

18 Oca 2017 - 15:34 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.