Çocuklar çocukça yaşasın

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü sebebi ile ilimizde 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Küçük Adımlar Kreş ve Gündüz Bakımevi etkinlik düzenledi.

Adapazarı Agora Avm’de düzenlenen etkinlikte Küçük Adımlar öğrencileri orf ve perküsyon gösterilerini sundular.

Okulun Sorumlu Müdürü Zeliha Eskentepe öncülüğünde ana sınıfı öğretmenlerinin rehberliğinde yapılan etkinliği, hafta sonu alışverişi için agora avm ye gelen binlerce vatandaş büyük beğeniyle izledi.

Ellerinde ‘20 Kasım Dünya Çocuk Hakları’ yazılı pankartlarla büyüklerine mesaj veren minik öğrenciler, barış ve huzur içinde bir dünyada yaşamak ve büyümek istediklerini dile getirdiler.

20 Kas 2017 - 16:59 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.