‘Çileci’ye geçmiş olsun...’

CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, Gazeteci Ahmet Çileci’nin iş yerine birilerinin gelerek tehdit edilip mesleğini icra etmesinin engellenmesinin kabul edilemez olduğunu dile getirdi

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, Hendek’te bulunan mahalli gazeteci Ahmet Çileci’nin işyerine gelerek tehdit edilip, işinin engellenmesinin kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Başkan Azak konu ile ilgili şu açıklamada bulundu:

OHAL kararı doğrultusunda bazı işletmeler polis tarafından arama yapılarak kapatıldığı ve bazı işyeri sahipleri de emniyet güçlerince gözetim altına alındığı haberleri Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de yapılmaktadır.

Devletin bu uygulamalarının ilçemizin yerel basınında yer alması kadar doğal bir şey olamaz. Gazeteciler özgürce haber yapabilmeli, vatandaşlarımızda haber alma hakkını özgürce kullanabilmelidir.

Yerel basının emekçisi SayınAhmet Çileci'nin yaptığı haber nedeniyle tehdit edilmesini kınarız.

Yargıya intikal etmiş bu gibi durumlar için vatandaşlarımızı sakin ve sağduyulu olmalarını diler, SayınÇileci'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

29 Tem 2016 - 22:07 - Medya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.