CHP Adapazarı'nda aday; Kurtuluş

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan ilçe kongreleri için adaylığını açıklayan ilk isim Fatma Kurtuluş oldu.

Eski Adapazarı ilçe başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde Adapazarı belediye başkan adayı olan Fatma Kurtuluş, yapılan mahalle delegeliği seçimlerine ağırlığını koymuştu. Bugün saat 15:00 de Cumhuriyet Halk Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği toplantı ile Adapazarı İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan Kurtuluş partide yaklaşan seçimler öncesi yoğun bir katılımla adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Üye bazlı ön seçim

Kurtuluş kendine desteğe gelen partili kalabalığa yaptığı konuşmada adaylığının hiçbir kişisel hesap, hırs ve ihtiras içermediğini belirterek, "Görevi tüm üyelerimizle birlikte paylaşacak birlikte yürüyeceğiz. Kontenjansız üye bazlı önseçim tüm parti içi seçimler için tercihimizdir" dedi.

Yoğun destek

Adı il başkanlığı için geçen Erdoğan Isır ve Gençlik kolları ile kadın kollarının yoğun katılım ve desteğini aldığı görülen Kurtuluş "Cumhuriyet Halk Partisi Türk Halkının var olma iradesinin adıdır, bağımsızlık aşkıdır, özgürlük sevdasıdır. CHP'li olmak devrimci olmak demektir, değişime cesaret edebilmek ve değiştirebilmek demektir. AKP'nin Türkiye'yi mecbur bıraktığı adaletten yoksun köhne düzene karşı Türkiye'ye umudu aşılamaya Sakarya'dan ve partimizden başlıyoruz." sözleriyle tüm partililerinden destek istedi ve yoğun katılım için partililere teşekkür etti.

14 Kas 2017 - 08:57 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.