ÇEVREDER başkanını seçti

Sapanca Çevre Düzenleme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (ÇEVREDER) kongresi yapıldı. Kongrede başkanlığa İlhami Yıldırım seçildi.

Sapanca Çevre Düzenleme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 3. Olağan Genel Kurulu, Kırkpınar’daki dernek ofisinde yapıldı. Dernek üyelerinin katıldığı genel kurul, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından denetim kurulu faaliyetleri okundu.

Daha sonra geçilen seçim bölümünde İlhami Yıldırım başkanlığında oluşan yönetim kurulu listesi göreve seçildi. Seçimin ardından konuşan Yıldırım, genel kurul toplantısının ve yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını diledi. Genel kurul, istek ve öneriler bölümünün ardından sona erdi.

Haber: Hamdi Yuluğ

20 Eki 2018 - 09:07 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.