Çelikel, serbest şampiyonu ağırladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonu Selim Kerem Serbest ve ailesini konuk etti.

İstanbul’dan Türkiye Şampiyonluğu ile dönen Selim Kerem Serbest ile yakından ilgilenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, kısa zaman önce Yüzme sporuna başlayan Kerem, elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu ile yüzümüzü güldürdü. Kerem’in ailesi ve antrenörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Düzenlenen Yüzme Şampiyonasında rakip tanımadı. Selim Kerem Serbest önce Antalya’da düzenlenen Bölge Şampiyonasında 50 ve 100 m. serbest stilde ve 50 m. sırt stilde birinci oldu. Ardından İstanbul Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonasında 50 m. serbest stilde yüzen Selim Kerem Serbest, tüm rakiplerini geçerek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

04 Haz 2018 - 11:59 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.