Çelikel, Pamukova stadında

Pamukova Atatürk Stadı , yeni görünümü ile ilimizin en güzel doğal çim sahası ile göz kamaştırıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığından temin edilen ödenek çerçevesinde Pamukova Atatürk Stadında yapılan çalışmalar tamamlanmak üzere.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Pamukova Atatürk Stadını gezerek İlçe Spor Müdürü Mehmet Atmaca’dan bilgi aldı.

İl Müdürü Çelikel; “Modern bir görünüme kavuşan Pamukova Stadında soyunma odaları ve hakem odası sil baştan yapılırken, yatakhanesi, toplantı salonu, güvenlik odası, seyirci tuvaletleri, ışıklandırma, kamera sistemi, zemin drenajı, kale direkleri ve yedek kulübeleri ile Sakarya’nın doğal çimli en iyi stadı olacak, ilçemize ayrı bir değer ve spor kültürü katacaktır” dedi.

İlçe Müdürü Mehmet Atmaca ise ; Pamukova Stadının yenilenen haliyle amatörlere hizmet vermesinde , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’in katkısı büyük. Kendisine , ilçemiz ve tüm amatörler adına teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.

18 Eki 2017 - 15:10 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.