Çelebi'den muhtarlara ziyaret

Şehrin muhtelif mahallelerinde görevli muhtarlarla bir araya gelen Daire Başkanı Yusuf Çelebi, " “İhtiyaçları yerinde tespit ederek, çözüm önerileri getiriyoruz." dedi.

Şehrin muhtelif mahallelerinde görevli muhtarlarla bir araya gelen Daire Başkanı Yusuf Çelebi, “İhtiyaçları yerinde tespit ederek, çözüm önerileri getiriyoruz. Hizmetlerimizin odak noktası vatandaşlarımızdır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi, muhtarlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Taha Toplu’yla birlikte muhtelif mahallelerde muhtarlarla bir araya gelen Çelebi, mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda istişarelerde bulunuyor. Talep ve önerilere daha hızlı ulaşmak adına iletişimin önemine değinen Çelebi, ziyaretlerle birlikte ihtiyaçları yerinde tespit ederek, çözüm önerileri üzerinde durduklarını aktardı.

Her koşulda hizmetinizdeyiz

Çelebi açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Muhtarlarımızı görev yaptıkları mahallelerde ziyaret etmeye devam ediyoruz. Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi muhtarlarımızı çok önemsiyoruz. Her zaman mahallelerimizin hizmetinde olduğumuzu tüm ziyaretlerimizde ifade ediyoruz. Hizmet anlayışımızın odak noktası vatandaşlarımızdır. Birlikte şehrimizi daha da iyi noktalara taşıyacak, ihtiyaçlara çözümler üretmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle bizleri mahallelerinde ağırlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

13 Eki 2017 - 15:13 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.