Çekilişsiz kurasız hacca gidilebilecek

Kutsal yolculuk heyecanı ile kura sonuçlarını bekleyen hacı adaylarının birçoğunun beklentileri gerçekleşmediğini ifade eden Karasu Turizm Sakarya Temsilcisi Necmi İbil açıklamada bulundu.

Karasu Turizm Sakarya Temsilcisi Necmi İbil; "Bu kutlu yolculuk Allah için yapılacak farz olan hac ibadeti bir sonraki kura çekimine kaldı. Ertelemek zorunda kaldıkları hac ibadetine çare arayışına girenler için çözüm noktasıyız" dedi.

İsteyen herkesin ticari vize ile hacca gidebileceğini vurgulayan Karasu Turizm Sakarya Temsilcisi Necmi İbil; "Karasu Turizm ile İslam Bankası işbirliğinin ortak projesi olan işçi vizesi, ticari vize ve hac vizesi temin etmek için Sakarya il temsilciliğini alarak çalışma büromuzu açtık. Bu kutsal görevinizi yerine getirmek için yapabileceğimiz çözüm odaklı çalışmalarımızı hacı adaylarının takdir ve tercihlerinize sunuyoruz. Yaşı 22-55 arası olan bay işçi 10 Mayıs 2018'e kadar pasaport teslimi yaparak, Mayıs ayında imtihana girecek. Yaşı 22-60 yaş arası olan bay işçi 31 Temmuz 2018'e kadar pasaport teslimi yapabilecek. Yaşı 22-65 yaş arası olan bay-bayan; 10 Mayıs 2018'e kadar pasaport teslimi yaparak, yalnız ticari vize alırken; vize süresi 3 ay olacak ve isteyen Ramazan Umresi de yapabilecek. Yaşı 20-65 yaş arası olan bay-bayan; 31 Temmuz 2018'e kadar pasaport teslimi yapabilecek. Değerli dostlarımıza firmamızın il temsilciliği olarak uygun fiyat, otellerde konaklama ve yemek hizmetli olarak Arafat, Mina ve Müzdelifede çadır imkânları, kutsal mekân ziyaretlerini tecrübeli hocalarımız eşliğinde hizmet etmeye hazırız. Rabbim hayırlı niyetlerinizi yerine getirebileceğiniz bu imkân sağlayacak dostlarınızla görüşebilmeniz için sizleri Kurtuluş Mahallesi Bankalar Caddesi No:27 Kısmet İş Hanı Daire 1 Adapazarı adresimize bekliyoruz. Soru ve görüşme randevularınız için 0533 3758164 nolu telefonla da herkes bizlerle irtibata geçebilir" dedi.

01 Şub 2018 - 16:35 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

ismet - haca gıtmenın malıyetı nekadardır bır kışılık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Şubat 16:35