Çark Caddesinde Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Polisin Yaptığı Arama Sonucu 2 Şüphelinin Üzerinde Silah ve Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Sakarya’nın en işlek caddesi olan Çark Caddesinde iki kişinin üzerinde uyuşturucu hap ve tabanca ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, Çark Caddesinde görevli olan Güven Timleri hareketlerinden şüphelendiği M.Ç. (24) isimli şahıs üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada şahıs üzerinden 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi. Şahıs ve uyuşturucu haplar Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. Öte yandan polis ekipleri Çark Caddesi üzerinde H.Y. isimli şahıs üzerinden ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet dolu fişek ele geçirerek Cumhuriyet Polis Merkezine teslim etti.

20 Kas 2014 - 11:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.