Çanakkale ruhunu yaşattılar

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102.yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çanakkale Zaferi kutlama programı büyük beğeni topladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi tarafından hazırlanan programa; Vali Hüseyin Avni Coş, il protokol üyeleri, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi konferans salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Topaloğlu açılış konuşması yaptı. Çanakkale Zaferinin milletimiz için önemine vurgu yapan CMSBL Müdürü Topaloğlu’nun konuşmasında yer verdiği; “Okulumuza ismini veren Cemil Meriç’in ifadesiyle bütün Kuranları yaksak, bütün camileri yıksak biz yine de Avrupalı olamayız; çünkü biz Osmanlıyız yani Türküz” sözleri salondan büyük alkış aldı.

Programda daha sonra Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin söylediği türküler eşliğinde Çanakkale Zaferi gösterilerini sundular.

20 Mar 2017 - 15:07 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

Cemil meriç sos. Bil. - Okulumuzda başarılı bir program daha yapıldı.! Hemen soruşturma açın. Hemen ceza verin. !Hemen entrika çevirin!. Kütüphane yapan müdürümüze ve müdür başyardımcımıza ceza verim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 15:07