Camili'ye yeni spor komplesi müjdesi

Önceki gün geldiği Sakarya’da Yenikent 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde yapılan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası MTB Cup ve Maraton Serisi start

Önceki gün geldiği Sakarya’da Yenikent 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde yapılan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nin açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası MTB Cup ve Maraton Serisi startını verdi. Program sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Yenikent 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik; Camili Spor Salonu’nun yanında bulunan 20 dönümlük boş alana spor tesisi yapılmasını istedi.

Bakan Kasapoğlu; Muhtar Özçelik’in isteğinin incelenmesi ve gerekenin yapılması için Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e talimat verdi.

Yenikent 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, desteğinden dolayı mahalle halkı adına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

Haber:Levent Candan

23 Eyl 2018 - 17:33 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.