Camili’de o arter yenileniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde yoğun bir şekilde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı’na bağlı 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde dar ve kaldırımı olmayan 217. Cadde genişletilerek yeni yüzüne kavuşturuluyor.

Dolgu ve temel serim işlemlerinin tamamlandığı 360 metrelik arterin ilk olarak asfat çalışmaları tamamlanacak, ardından ise kaldırım imalatları gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, bölgedeki çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını belirterek yenilenen arterin hayırlı olmasını temenni etti.

13 Tem 2018 - 13:20 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.