Çalıştay raporu kitaplaştırıldı

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Doğum Eyleminde Kamu Özel İşbirliği ile Normal Doğuma Destek Çalıştayı" raporu basıma hazır hale getirilerek kitaplaştıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ekim ayında gerçekleştirilen Doğum Eyleminde Kamu Özel İşbirliği ile Normal Doğuma Destek Çalıştayı’nın ardından çalıştay gruplarının yaptığı çalışmalar ve önerilerin yer aldığı kitabın Genel Koordinatörlüğünü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem yaparken, Opr. Dr. Mahmut Atum ile Uzm. Aşkın Güler kitabın editörlüğünü üslendi.

Ebe Yasemin Üstüner Bulut ile Ebe Sümeyye Özer de çalıştay raporunun kitap haline gelmesinde katkıda bulundu. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, normal (doğal) doğumun desteklenmesi amacıyla önemli bir çalıştay gerçekleştirilmesinin ardından, çalıştayda ortaya konulan fikirlerin ve önerilerin kitaplaştırılmasının ödemine değinerek, emeği geçenleri tebrik etti.

03 Ara 2018 - 13:16 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.