Cadde 54 Yargıya taşındı!

Sakarya'nın Serdivan İlçesinde yapımı devam eden Cadde 54 ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, Serdivan Belediyesi MHP Meclis üyelerinin Cadde 54’ü yargıya taşıdığını açıkladı.

Sakarya İli Serdivan İlçesi’nde son günlerde en çok konuşulan konuların başında Cadde 54 geliyor. Serdivan’ın vizyon projesi Cadde 54’de ilk başlarda yapılan ihalenin dışına çıkılarak, kat sınırlamasının 3’ten 5 ‘e çıkarılması ve başka sorunlarının ele alındığı konular MHP İl Başkanı Levent Bülbül tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

Bülbül açıkladı

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül bugün parti binasında MHP Serdivan Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından Cadde 54’ ün yargıya taşındığını açıkladı.

Bülbül açıklamasında;

“MHP kamu zararına olan her işin karşısında durmuştur. Durmaya da devam edecektir. Bu nedenle biz yetkililerin bu konuda detaylı açıklama yapmalarını bekledik. Ancak kamuoyunu uyutmaktan başka yapılan bir şey olmadığını gördük. Partinin yetkili organları ile konuyu değerlendirerek, Serdivan Belediye Meclis Üyelerinin müracaatı ile Cadde 54’ i yargıya taşımaya karar verdik. İlgili tüm bilgi ve belgeler yargının önünde. Gereğinin yapılacağı inancındayız” dedi.

“Açıklamalarımızı kâle almadılar”

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül,

“Biz bu konuları 20 Ekim 2017 tarihinde dile getirerek, gidişatın iyi olmadığını belirttik. Belediye Başkanı ve diğer yetkililerin konuyla ilgili kamuoyunu aydınlatmaları gerektiğini dile getirdik. Ancak bize cevap dahi verilmedi. Ardından yazılı başvuruda bulunduk, ona da uzun bir ara sonra lütfen cevap verildi. Tabi verilen cevaplar bizleri tatmin etmedi. Yeniden konu ile ilgili yaptığımız açıklamalarda Kamuoyunun yanlış aydınlatıldığını, her şeyin açıklanması gerektiğini belirttik” dedi.

“İşin vahametini anladık”

Bülbül açıklamalarının devamında;

“Biz işin vahametini gördük. İşin bu noktalara geleceğini ve kamunun ciddi zarar kaybına uğrayacağını dile getirdik. Ancak MHP kamu yararına olan her konuda üzerine düşeni yapacaktır. Hiç kimse bizleri farklı zeminlere çekemez. Bizim durduğumuz yer bellidir” dedi.

“Cadde 54 alanıneden 85 Bin m2’den, 177 Bin m2'ye çıktı?”

MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül,

Keşke baştan her şeyi kamuoyu ile paylaşsalardı. Baştan 85 bin m2 ihale edildi. Ancak şuan gelinen noktada Cadde 54’ ün 177 bin m2 çıktığını görüyoruz. Bunun böyle olduğunu ya da neden olduğunu keşke MHP’li meclis üyeleri ele de kamuoyu ile de paylaşsalardı. Biz Adaletin bu konuda en iyi kararı vererek, kamunun zarar etmesinin önüne geçeceği inancındayız” dedi.

“İktidarın yanında olduk”

İl Başkanı Bülbül,

“Biz gerek terörle mücadele, dış siyasette, FETÖ’de her daim iktidarın yanında yer almış bir partiyiz. Bu sorumluluk inancı ile iktidarın yarında olduğumuz herkes tarafından biliniyor. MHP’nin tavrından şüphe edenleri bu meseleyi yeniden değerlendirmeye davet ediyorum” dedi.

13 Ara 2017 - 15:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

07

Halil Kosovalı - mahalle araları kırık dökük asfaltlı , cadde 54 olsun gerisi hikaye.. dimi başşgan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 15:53
05

Kerem Adıbelli - Onu bunu bırakın son birkaç ay içinde, Serdivan'da yapılan çok ciddi gayrimenkul satışları yapıldı. Bi inceleseniz derim ben.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 15:53
04

Rıdvan Kulaksız - Yusuf Alemdar Başkanım Bi açıklama yapsa da gerçekleri öğrensek. O bilir hak'ı Hakikati. Ne türlü meşakkatlerden buralara geldi. En doğru açıklamayı bence o yapar....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 15:53
01

Serdvianlı - Bu iş de SANGARYUS gibi olur. Unutulur gider... Bülbül boşuna bağırıyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 15:53