Büyükşehirli atıcılardan rekor

Mersin’de gerçekleştirilen Atıcılık ve Avcılık müsabakalarına katılan Büyükşehir Belediyespor, Türkiye rekoru kırarak şampiyonaya damgasını vurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atıcılık ve Avcılık Takımı, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 10-14 Ocak tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen yarışmaya katıldı. Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün başarılı sporcuları, Adil Şimşek Türkiye Şampiyonu, Furkan Esad Türkiye 2.’si, Mertcan Berk ise Türkiye 4.’sü olurken, Yıldız Erkekler Takımı Türkiye rekorunu kırmayı başararak şampiyonaya damga vurdu. Sporcularını tebrik eden Antrenör Erman Yüce, “Takım olarak Mersin’de çok iyi yarıştık. Türkiye Şampiyonu olarak Sakarya’mıza çok iyi bir hediye sunduğumuzu düşünüyorum. Sporcularımı tebrik ediyorum” dedi.

17 Oca 2018 - 14:18 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.