Büyükşehir'in yarınki rakibi belli oldu

Büyükşehir Basket, Federasyon Kupası’nda Tofaş ile karşılaşacak. 3 Ekim Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Federasyon Kupası final grubu maçlarının ilkinde Tofaş ile karşılaşacak. 3 Ekim Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Ligin başlamasına kısa bir süre kala önemli mücadeleler oynanacağının altını çizen Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Tofaş karşısında galibiyet alarak avantaj elde etmek istediklerini belirtti.

Avantajı Ele Geçireceğiz

Bayraktar konuşmalarını şu şekilde sürdürdü; “Takımımız Federasyon Kupası final grubunun ilk maçında Tofaş ile karşı karşıya gelecek. Bilindiği üzere Denizli’de oynanan grup maçlarında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamayarak mağlup olmuştuk. Şimdi her şey daha farklı olacak. Teknik ekip, oyuncularımız ne yapmaları gerekiyorsa sahaya yansıtacaklardır. İnşallah final grubuna galibiyetle başlayarak avantaj elde etmek istiyoruz.”

02 Eki 2015 - 14:00 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.