Büyükşehir Galatasaray’ı konuk ediyor

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 27. haftasında Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak.

28 Nisan Cumartesi günü saat 20.15’te Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadele BeinSports3’ten canlı olarak yayınlanacak. 13 galibiyetle ligin 8. sırasında yer alan Büyükşehir Basketbol, Galatasaray karşısında galip gelerek playoff yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Kulüpten yapılan açıklamada, “Galatasaray Odeabank ile oynayacağımız zorlu mücadeleye tüm taraftarlarımız davetlidir” denildi.

27 Nis 2018 - 12:25 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.