Büyükşehir Futbol Okulu’na yoğun ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yaz Spor Okulları minik sporcuların adresi oldu.

Erenler Sentetik Saha’da Salı ve Perşembe günleri saat 17.00 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilen futbol eğitimlerine 2003-2011 doğumlu yaklaşık 100 sporcu katılıyor. Çocuklarının sporla uğraşmasını isteyen veliler kurslardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Çocuklar sporla buluşuyor

Futbol Okulu çalışmalarına çocukların yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam ediyoruz. Farklı branşların yanında futbol kursumuza da yoğun bir ilgi söz konusu. Antrenörlerimiz eşliğinde çocuklarımız futbol eğitimleri alıyor. Aynı zamanda yeni arkadaşlıklar ediniyor. Paylaşmayı, dayanışmayı, kardeşliği de burada öğreniyor. Bu vesileyle yaz kurslarımıza katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

21 Haz 2018 - 15:29 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.