Büyükşehir Bisiklet Takımı yine kürsüde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı, 8-10 Haziran tarihleri arasında Sırbistan’da 58.’si düzenlenen ve 3 etaptan oluşan Sırbistan Bisiklet Turu’na katıldı.

24 takımın ve 150 sporcunun yer aldığı yarışmada Büyükşehir Bisiklet takımı büyük bir başarı göstererek ikinci oldu ve kürsüdeki yerini aldı. Ülkesine madalya ile dönen Bisiklet takımı sporcuları Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem ile Antrenör Aziz Sırnaç da hazır bulundu.

Daha güçlü ve kararlı

Bisiklet takımının elde ettiği başarılardan mutluluk duyduklarını ifade eden Orhan Bayraktar, “Sırbistan’da gerçekleştirilen yarışlarda derece elde eden takımımızı tebrik ediyorum. Sporcularımız sadece şehrimizi değil orada ülkemizi de temsil etmiştir. Bayrağımızı dalgalandırmış ve bizlere büyük bir gurur yaşatmışlardır. Ülkemizin ve şehrimizin bisiklet sporuna verdiği önemin meyvelerini toplayama devam ediyoruz. Şehrimizde yapılacak olan 2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonasına daha güçlü ve kararlı girmek için bu başarılar çok önemli. İnşallah başarılarımız devam eder ve bayrağımızı uluslararası arenalarda dalgalandırmaya devam ederiz” ifadelerini kullandı.

12 Haz 2018 - 15:07 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.