Büyükşehir Basket kadrosunu güçlendiriyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Adatıp sponsorluğunda mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Basket son olarak Amerikan Kolej Basketbol Ligi takımlarından Wyoming takımının formasını terleten Alan Herndon ve Pınar Karşıyaka forması giyen Alp Karahan’ı kadrosuna kattı. 1994 doğumlu Alan, Amerikan Kolej Basketbol Ligi’nde çıktığı 32 maçta 12 sayı, 5,6 ribaund ve 2 asist ortalaması yakaladı. 2,06 metre boyundaki Alan, pivot pozisyonunda görev yapıyor. Oyun kurucu pozisyonundaki Alp Karahan ise geçen sezon terlettiği Pınar Karşıyaka forması ile Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 15 maçta 2 sayı, 0,7 ribaund ve 0,3 asist ortalaması ile oynadı. 20 yaşında ve 1,98 metre boyundaki Karahan, Şampiyonlar Ligi’nde ise 7 maçta 16 dakika, 3 sayı 1,6 ribaund ve 1 asist ortalaması tutturdu.

14 Ağu 2018 - 17:05 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.