Büyükşehir 79-67’lik skorla mağlup dönüyor

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 26. haftasında Gaziantep Basketbol ile karşılaştı.

Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Büyükşehir, Doğukan Şanlı, Calvin Harris, Lazeric Jones, Nathan Boothe ve Moustapha Fall ilk 5’i ile başladı. Maça hızlı başlayan Büyükşehir ilk 2 dakikayı 5-0 üstün tamamladı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk çeyrek 19-14 Gaziantep’in üstünlüğü ile sonuçlandı.

İlk yarı 35-27

İkinci çeyreğe hızlı başlayan Gaziantep Basketbol karşısında Büyükşehir, çeyreğin son 4 dakikasına Mehmet Özdoğan, Mustafa Fall ve Can Korkmaz’dan bulduğu sayılarla 29-25 geride girdi. Karşılıklı basketlerle geçilen mücadelenin ilk yarısı 35-27 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle geçildi.

Maç sonucu 84-79

Maçın üçüncü çeyreğinde Gaziantep’in isabetli atışlarına Moustapha Fall, Calvin Harris ve Nathan Boothe ile bulduğu sayılarla karşılık veren Büyükşehir çeyreğin bitimine 1.13 saniye kala skoru 53-50’ye getirdi ve 3.çeyrek 55-52’lik skor ile sona erdi. Karşılıklı basketlerle başlayan 4.çeyreğin son iki dakikasına ev sahibi ekibin 74-66 üstünlüğü ile girildi. Maçın geride kalan kısmında farkı kapatamayan Büyükşehir parkeden 79-67 mağlup ayrıldı.

21 Nis 2018 - 17:38 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.