Büşra ile Cüneyt dünya evine girdi

Merkez Matbaa ve Reklamcılık’ta grafiker olan Büşra Başoğlu Yılmazer ile SEDAŞ’ta çalışan Cüneyt Yılmazer muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Merkez Matbaa ve Reklamcılık’ta grafiker olarak çalışmakta olan Büşra Başoğlu Yılmazer ileSEDAŞ'ta çalışan Cüneyt Yılmazer kalabalık davetli topluluğunun iştirakiyleebediyete imza attılar.

Başoğlu’nun kızı

netgaste.com İmtiyaz sahibi Necdet Başoğlu’nun kızı Büşra Başoğlu ile, Av Malzemeleri Satıcısı Good-Year Lastikleri Fabrikası emeklilerinden Ahmet Yılmazer’in oğlu Cüneyt Yılmazer’in rüya gibi düğün töreni Serdivan’da bulunan Peker Düğün Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleşti.

Nikâhı Karakullukçu kıydı

Büşra-Cüneyt çiftinin nikahını Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu kıyarken, nikah şahitliklerini Büşra Başoğlu Yılmazer’in Dedesi Mehmet Başoğlu, Cüneyt Yılmazer’in Dedesi Seyit Dinç yaptı.

Başkan Karakullukçu,nikah defterini gelin Büşra Başoğlu’na vererek, her iki çifte ömür boyu mutluluktemennisinde bulundu.

Kalabalık davetli topluluğu

Peker Düğün Salonu’ndaki Büşra-Cüneyt’in düğün törenlerine,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeni ile katılamayan Sakarya Milletvekilleri telgraf göndererek tebrik mesajı gönderdiler.

Ayrıca düğün törenine, MHP 22 dönem Sakarya Milletvekili Fevzi Zihnioğlu, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Sağlam, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ölmez, Sakarya Sağlık İl Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, SATSO eski Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, Sakarya Büyükşehir belediyesi eski Başkan Vekili Osman Aydın, Ak Parti Adapazarı teşkilatı ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Varolçok sayıda bürokrat, siyasetçi ve STK topluluğu katıldı.

06 Kas 2017 - 21:58 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

06

Sevda - Allah mesut etsin, mutlulukları daim olsun inşallah..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 21:58
05

Kadir Akbıyık - Çok kalabalık , maşallah. Protokol siyasiler herkes orada. Allah mutlukularını daim etsin inşallah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 21:58
04

Hamiyet Adıgüzel - Maşallah, gönlü güzeller bu düğünde buluşmuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 21:58
03

Kadriye Güleryüz - Kutlarız Başoğlu ve Yılmazer çieftini

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 21:58
02

Emine Yürekli - Genç çifte mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 21:58
01

Adnan Yavuz - Allah mesut bahtiyar etsin. Düğündeydik. Sevilmek bu olsa gerek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Kasım 21:58