Bu kursta herşey son sistem

Camili bölgesinde hizmet veren Yenikent Halk Eğitim Merkezi, mahalle halkından gelen yoğun talep üzerine Kuaförlük ve Cilt Bakımı hizmetleri üzerine tam donanımlı kurs merkezi açtı.

Saç ve cilt bakımıyla ilgili her türlü araç ve gerecin bulunduğu kurs merkezine özellikle genç bayanlar büyük ilgi gösteriyor. İleride yapmayı düşündükleri kuaförlük mesleğinin tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışan kursiyerler, herşeyiyle dört dörtlük olan kursun açılmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtiyorlar.

Yenikent HEM Müdürü Fevzi Gökcan, halk eğitim olarak amaçlarının vatandaşlara ilgi ve ihtiyaç duydukları alanlarda beceri eğitimi kazandırmak olduğunu belirterek, bu hedef doğrultusunda imkanlarını zorlayarak tüm araç ve gereçlerin bulunduğu kurslar açmaya önem gösterdiklerini belirtti.

13 Eki 2017 - 15:08 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.