Bu DUA öyle bir dua ki, dinleyen herkes paylaşacak..!

Türkiye son yıllarda çok büyük bir imtihanla karşı karşıya. Gerek ülke içinde, gerekse ülke dışındaki düşmanların zulmüne maruz kalan bu güzel vatanı bölmek, parçalamak. Bu kimseye nasip olmayacak...

Üç yanı denizlerle çevrili Dünya’daki cennet ülke olarak adlandırılan Türkiye son yıllarda çok ciddi tehdit ve kıskaçlara maruz kalıyor.

Daha birkaç ay önce 15 Temmuz darbe teşebbüsü ile sarsılan ülkemiz, el ele vererek bu emeli gerçekleştirmek isteyenlere, ağır bir tokat vurarak Dünya’ya nasıl da tek yumruk olduğunu göstermiştir.

Onlarca şehit verilen 15 Temmuz darbe girişiminin ardından emellerine ulaşamayan hainler, sınırda ve sınır içlerinde terörist faaliyetlerinin yanı sıra, yurt içinde özellikle Ankara ve İstanbul gibi önemli metropollerde bombalı eylemlere girişerek fidan gibi gençlerin şehit edilmesine neden olmuşlardır.

Masum ve daha hayatının baharında Peygamberlerden sonraki en yüce makama, şehitlik mertebesine ulaşan polis ve askerlerimiz ‘Ateş düştüğü yeri yakar’ sözünü yalanlarcasına, tüm ülkemizi yakmıştır. Ama bu hain hamleler, ülkesini seven milyonlarca insanın kenetlenmesine, tek vücut olmasına neden olmuştur.

Bizim için şehitlik mertebesine ulaşan güvenlik güçlerimize ne yapsak, ne kadar yapsak azdır. Sosyal medya ortamında dolaşan ve herkesin gururla paylaştığı bu Dua'yı sizlerle paylaşmak istedik.

27 Ara 2016 - 14:19 - Dünya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.