Bu cihaz sayesinde hastalar rahat nefes alabilecek..!

Yenikent Hastanesine alınan yeni Tomografi cihazı hastaların hizmetinde.

Yenikent Devlet Hastanesi yüksek teknolojik özelliklere sahip yeni tomografi cihazı ve ultrason cihazıyla çekimlere başladı.

Yeni temin edilen bilgisayarlı tomografi cihazı maksimum sayıda hastaya daha konforlu hizmet sunarak hızlı ve doğru tanı konulmasını sağlayabiliyor.Yenikent Hastane Yöneticisi Op. Dr. Murat Akgül,yeni tomografi cihazı ile birlikte hastanelerine orta-ileri düzey ultrason cihazının da temin edilmesinde girişimlerde bulunan Sakarya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr.Hasan Salih Sağlam’a teşekkür ederek tomografi cihazının hizmet kalitesiyle ilgili bilgi verdi.

Kısa Sürede Daha Fazla Hastaya Hizmet

Hizmet kalitelerinin arttığını ifade eden Op.Dr.Akgül,

“Yeni cihazımız 360 derecelik rotasyonda 16 kesit alabilmektedir. Çoklu kesit özelliğiyle hızlı ve doğru tanı koydurmada çok daha etkilidir. Daha az ışınla daha hızlı çekim yapabilen cihazımız,Thorax, Beyin, Pulmoner, Alt Extremite, Venöz ve Periferik Anjiyo tetkiklerini de damar içine tel göndermeden gerçekleştirebilmektedir. Yeniden yapılandırma sistemi, saniye başına 15 görüntü alımına kadar hız kazandırarak hasta akışını hızlandırmaktadır. Artık daha fazla hastaya daha kısa sürede hizmet verebileceğiz.” dedi.

Genel Sekreter Doç.Dr.Sağlam da yaptığı açıklamada;

“Sağlık konusu yüzyıllardır insanoğlunun en büyük meselesi. Günümüzde tıbben pek çok teknolojiye sahip olsak da gelecekte daha fazlasının bizi beklediğini biliyoruz. Cihazımız maksimum sayıda hastaya hizmet sunabilmek için yoğun iş yüküne dayanıklı en son yazılım, donanım ve yeniden yapılandırma teknolojisi ile tasarlanmıştır. Zaman içerisinde sürekli gelişen teknolojiyi takip ederek halkımıza hızlı ve daha kaliteli hizmet sunabilmenin gayreti içerisindeyiz.” Dedi.

28 Eyl 2015 - 10:48 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.