Bol protokollü kapanış...

Vali Hüseyin Avni Coş, “Sakarya ilinde yaşayan engellilerin duygu yükleri belirlenerek engelli duygu haritalarının çıkartılması” projesinin kapanış ve sonuç raporu tanıtım toplantısına katıldı.

“Sakarya İlinde yaşayan engellilerin duygu yükleri belirlenerek engelli duygu haritaları çıkartılması” projesinin kapanışı yapıldı.

Sakarya Üniversitesi SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan tanıtım toplantısına Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un yanı sıra Sakarya Üniversitesi SAÜ Rektörü Sn. Muzaffer Elmas, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Mustafa Ayhan, TÜMSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Sn. Ahmet Ölmez, üniversite ve kamu kurum uzmanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve engelliler katıldılar.

Kapanış programında konuşarak, projenin engelli vatandaşlarımızı daha yakından tanımamıza imkân sağlayacağını belirten Vali Coş;

“Üniversitelerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın engellilerimizin maddi ve manevi her sorunuyla ilgilenmeleri, bu projede de gördüğümüz gibi duygusal yükleri konusunda bile böylesine detaylı ve hakikaten yararlı çalışmalar yapmaları takdire şayandır. Ben bu çalışmayı başlatan ve sonuçlandıran arkadaşlarımıza, böyle bir projeye destek ve katkı sağlayan SAÜ, TÜMSİAD ve MARKA’ya çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca El Bab’da devam eden, Devletimizin ve Milletimizin güvenliği için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Özgür Suriye Ordusu ile birlikte DAEŞ terör örgütüne karşı gerçekleştirdiği operasyonda 14 evladımız şehit oldu. Onlar El Bab’ı almak, fethetmek için değil, Türkiye’nin güvenliği ve o topraklara ait insanların güvenli bir şekilde insanca yaşayabilmesi için şehit oldular. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Şehitlerimizin fedakârlığı ve kahramanlığı, her zaman bizler için ve özellikle siz gençler için örnek olmalıdır.” dedi.

Program sonunda engellilerle sohbet ederek sorunlarını da dinleyen Vali Coş, engelliler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

22 Ara 2016 - 20:21 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.