“Bizim ilkemiz, önce Ülkemiz”

Türk Kamu Sen’e Bağlı sendika başkanlarının il temsilcilerinin oyları ile mevcut Kamu Sen İl Temsilcisi, Rahim Varol yeniden Sakarya İl Temsilciliğine seçildi.

Türkiye Kamu Sen İl Temsilcili her yıl Haziran ayında temayül yoklaması yaparak göreve devam edecek temsilciyi belirler.

Bu dönem göreve devam edecek aday belirlemede Türkiye Kamu Sen İl Temsilcileri’nin yapmış olduğu temayül oylaması yapıldı. Yapılan oylama sonuçları Türkiye Kamu Sen Genel Merkezi’ne gönderildi. Kamu Sen Genel Merkezi’ de mevcut İl Temsilcisi Rahim Varol atadı. Yeniden Türkiye Kamu Sen Sakarya İl Temsilciliği’ne seçilen Rahim Varol duygularını şöyle dile getirdi; “Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezimizin 01.07.2015 Tarih 246 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile tekrar Türkiye Kamu-Sen Sakarya İl Temsilciliğine görevlendirildim. Türk Büro-Sen Şube Başkanlığım ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğim süresinde kamu çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarının geliştirilmesinde üyelerimiz hizmetinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. İl Başkanı Varol; “Türkiye Kamu-Sen çatısı altında toplanmış tüm üyelerimizin çalıştıkları kurumlarda uğradıkları haksızlıklar karşısında da susmayacağımızı hukuki her yola başvuracağımızı, yapacağımız çalışmalardan asla geri adım atmayacağımızı herkes bilmeli. Tüm Kamu Çalışanı arkadaşlarımızdan kendilerine verilen yasal hakkı kullanmalarını bekliyoruz. Sendika üyesi olarak büyük bir ailenin ferdi olmaya da davet ediyoruz” dedi.

03 Tem 2015 - 12:34 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.