Bisiklet takımı madalya için pedal çevirecek

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, 18-19 Ağustos tarihlerinde Belarus’ta gerçekleştirilecek Uluslararası Yol Yarışlarında madalya için pedal çevirecek.

20’den fazla ülkenin katılacağı yarışlarda Ahmet Örken, Mustafa Sayar, Oğuzhan Tiryaki, Onur Turgut ve Enes Talha Ay ile madalya arayacak olan Büyükşehir Bisiklet Takımı, gerçekleştirilecek 2 farklı yol yarışından madalya ile dönmek istiyor.

Başarı temennisi

Yarışlar öncesinde Bisiklet Takımı sporcularına başarı dileklerini ileten Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Takımımız Belarus’ta gerçekleştirilecek Uluslararası Yol Yarışlarında şampiyonluk için mücadele edecek. 20’den fazla ülkenin yer alacağı yarışlarda takımımızın şehrimizi gururlandıracağına inancımız tam. İnşallah 18 Ağustos Cumartesi ve 19 Ağustos Pazar günleri Belarus’tan güzel haberler alacağız” dedi.

15 Ağu 2018 - 12:47 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.