Bisiklet söyleşisinde bir araya geldiler

Bisikletliler Derneği Sakarya Şubesi tarafından başlatılan bisikletli söyleşilerin birincisi dün akşam Serdivan Zaman Park’ta gerçekleşti.

Söyleşilerin ilk konuğu, 10 aylık yolculuk sonucunda Türkiye’den Hindistan’a bisikletiyle ulaşan Adapazarlı Melike Dede’ydi. Bisikletiyle ziyaret ettiği ülkelerin kültürü, bisikletli yaşamı ve tecrübelerini sunum şeklinde aktaran Melike Dede, turuyla ilgili detaylı bilgiler vererek uzun tura çıkmak isteyenlere de tavsiyelerde bulundu.

Yaklaşık iki saat süren sunum sonunda Melike Dede, katılımcıların meraklı sorularını yanıtladı.

Bisikletliler Derneği Sakarya Şubesi Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcı Mert Atalay, “El birliğiyle meydana getirdiğimiz Sakarya Bisiklet Evinde yerli yabancı bisikletli gezginleri ağırlıyor ve onları Sakaryalılar ile buluşturuyoruz.

Buluşmalarımızı söyleşiye çevirerek daha verimli olmasını hedefledik ve bu kapsamda Adapazarlı gezgin Melike Dede ile bir araya geldik. Muhteşem turuyla ilgili kıymetli paylaşım ve anlatımları için teşekkür ederiz” dedi. Mert Atalay, söyleşiye katkı sunup katılanlara ve Serdivan Zaman Park’ın kullanımı konusunda imkan sağlayan Serdivan Belediyesi’ne de teşekkür etti.

24 Kas 2017 - 11:25 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.