'Birlikteliğimizle Sakarya kazanıyor'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa çalışmalarının devam ettiği Maltepe Sosyal Tesisleri’ni AK Parti SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ile birlikte inceledi.

37 yıllık geçmişe sahip olan ADAKULE’den şehri seyreden Milletvekili Yavuz, projenin şehir için önemli bir kazanım olduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu tebrik etti. SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, projeye ilişkin bilgileri Milletvekili Yavuz ile paylaştı.

Sakarya’da harika işler oluyor

Milletvekili Yavuz, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Maltepe’de inşa edilen sosyal tesislerde incelemelerde bulunduk. Harika bir proje olmuş. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyor, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnşallah Sakaryalı hemşerilerimiz burada çok güzel vakit geçirirler. Misafirlerini burada ağırlayarak Sakarya’mızın eşsiz manzarasını bu tesisten onlara sunabilirler. Hamdolsun Sakarya’da son zamanlarda harika işler oluyor. Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve belediyelerimizle olan birlikteliğimiz hizmetlere yansıyor, Sakarya kazanıyor, şehrimiz kazanıyor. Rabbim birlikteliğimizi daim kılsın” dedi.

Uyumumuz daha da güçlenecek

Milletvekili Yavuz sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Çok güzel bir birliktelik ve uyum içerisindeyiz. Şehrimiz ile iligili her konuyu bir araya gelerek konuşuyor, tartışıyoruz. Valimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla, belediye başkanlarımızla her konuda görüşme içerisindeyiz. Bu birlikteliği, uyumu sürdüreceğiz ve daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

15 Ağu 2018 - 14:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.