Biri serbest, 7 DEAŞLI’ya tutuklama

Operasyonlar kapsamında TEM ekipleri Adapazarı ilçesi ve Serdivan ilçesine bağlı Selahiye ve Kazımpaşa mahallelerinde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlemiş operasyon sonrasında 8 kişi göz altına alınmıştı.

Daha birkaç gün önce, Özel Harekat polislerinde destek verdiği operasyonda DEAŞ'la bağlantısı olduğu iddia edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişlerdi.

Karar verildi

Sakarya Emniyet Müdürlüğü tarafından, DEAŞ terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve eylemlerinin önlenmesi amacıyla göz altına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından 18.10.2018 günü adli makamlara sevk edilen (1) şüpheye Adli Kontrol kararı uygulandı.

(7) şüpheli ise “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan Tutuklanarak Ferizli Cezaevi’ne gönderildiler.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,

“İlimizde terör örgütlerinin faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik olarak sürdürülen mücadele kararlılıkla devam edecektir” denildi.

18 Eki 2018 - 21:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.