Best Western Premier Sakarya tam not aldı

Best Western Premier Sakarya Oteli açılışının 1. Yılını çalışanlarıyla kutladı. Sakarya’da bulunan uluslararası tek 5 yıldızlı otel olması açısından önem taşıyan BW Premier, Sakaryalıların da tam notunu aldı.

2017 Global Kalite ödülüne sahip olan otel, misafir memnuniyetini en üst seviyede tutmak için her geçen gün uygulamalarını genişletiyor.

Harika bir yılı geride bıraktık!

Best Western Premier Yönetim Kurulu Danışman Üyesi Hasan Şendil; otelin kuruluş aşamasından bugüne kadar emeği geçen ve şuan aramızda olan olmayan herkese teşekkür ediyorum. Harika bir yılı desteklerinizle geride bırakmış olduk ve bundan sonrası içinde hep birlikte güzel günlere imza atacağımızı biliyorum, 1. Yılımız kutlu olsun, dedi.

Çalışanların tamamının katıldığı kutlama programında geçirilen bir yılı özetleyen slayt gösterimi yapıldı. Slaytta konaklamalar, otelde ev sahipliği yapılan tüm organizasyonlar, sporcu grup ağırlamaları, konserler ve sosyal sorumluluk projelerinin özeti anlatıldı. Ardından Best Western Premier Oteli Yönetim Kurulu Danışmanı Hasan Şendil, 1. Yılını dolduran çalışanlara teşekkür belgelerini, hediyelerini takdim etti ve programın sonunda 1. Yılımız kutlu olsun diyerek hep birlikte heyecanla pasta kestiler.

Best Western Premier Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İlknur Çakar; bugün 1. yılımızı geride bırakmanın heyecanını yaşıyoruz. Üstün gayretlerimiz ve özverili çalışmalarımızla daha iyi bir potansiyeli Sakarya’da yakalayacağımıza inanıyorum. Geçmişten bugüne yapılan hizmetlerde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum, ifadelerini kullandı.

11 Nis 2018 - 12:34 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.