Best Western Premier Sakarya kalitelendi

Üç ay gibi kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan ilimizin uluslar arası tek 5 yıldızlı oteli olan Best Western Premier Sakarya, 2017 Global Kalite Ödülü sahibi oldu.

Hem konaklama hem de organizasyonlar noktasında şehrin uğrak yeri haline gelen ve tüm imkanları ile birlikte %100 misafir memnuniyeti odaklı hareket eden 5 yıldızlı otel, Sakarya için önemli bir yatırım, önemli bir tesistir.

Gururluyuz!

BW Premier Sakarya Genel Müdürü Mehmet Yüce kazanılan başarı ile ilgili şunları söyledi; ‘’Best Western Hotels&Resorts’un her yıl dünya genelinde zincire üye olan 4200’ün üzerindeki Best Western otellerinde gerçekleştirdiği Kalite Güvence denetlemesi sonucu otelimiz üstün performans göstererek 2017 Global Kalite Ödülünü almaya hak kazanmıştır. Bu ödüle layık görülmekten dolayı gururluyuz.

Yüce, "Otelimizin kalitesi ve personelimizin gösterdiği üstün gayret, başarı ile markamızı önde tuttuğumuzu kanıtlanmış olduk. Bu ödül misafirlerine en mükemmeli sunmak için çalışan, başaracağımıza inanan ekip arkadaşlarımızın emeklerinin kanıtıdır. Ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Daha büyük başarılara imza atmak adına hep ve daha çok çalışacağız"ifadelerini kullandı.

19 Haz 2017 - 10:44 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.