Beşköprü'yü böyle gören inanamıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşköprü’de gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında sona gelindi. Mimar Sinan ve Girne Caddeleri asfaltla buluştu, kaldırımları yenilendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşköprü Mahallesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlanarak yeni yüzüne kavuşturuldu. Mahallenin önemli arterlerinden Mimar Sinan ve Girne Caddeleri asfaltla buluştu, kaldırımları yenilendi. Beşköprü girişinde bulunan trafik ışıklarının yerine yeni bir dönel kavşak inşa edildi.

Büyükşehir’e teşekkür

Yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getiren Beşköprü Mahalle Muhtarı Abdullah Engin, “Mahallemizde büyük bir yol sorunu vardı. Eski yolumuz çok kötüydü ve vatandaşlarımız zorluk çekiyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız bizlere bir müjde verdi ve bunu kısa sürede tamamladı. Mahallemizin yol sorunu büyük oranda çözülmüş oldu. Kaldırım çalışmaları da tamamlanmak üzere. Başkanımız Zeki Toçoğlu’na yapmış olduğu hizmet için şahsım ve vatandaşlarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

22 Tem 2018 - 14:28 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.