"Belediye Başkanlığı olmazsa, Milletvekili adayı olacağım..!”

Yine Ak Parti’den, Yine aynı ilçe Erenler’den öyle bir bayan çıktı… Belediye Başkanlığı olmasa bile milletvekili olacağından emin…

Sakarya’da Başkanlık seçimi ve Referanduma konuşlanan siyasiler, aday adaylıkları ile ilgili söylemlerin ortaya çıkması ile adeta şaşkınlık içinde.

Öyle ki, daha birkaç gün öncesinde Ak Parti’de aktif yönetici olan bir bayanın Erenler Belediye Başkanlığı’na aday olacak olması diğer bayanların da kendileri ile ilgili düşüncelerini yakın dostları ile paylaşmalarına neden oldu.

Belediye Başkan adayı bayanın ardından, birkaç gün önce Ankara destekli yine Ak Parti’ye yakınlığı ile bilinen bir bayanın milletvekilliğine soyunacak olması ortaya bomba gibi düştü. Erenler hatta Sakarya Ak Parti Teşkilatlanın tümünde “Kim bu? Ankara’da kimden destek aldı?” sorularının sorulmasına neden oldu

Yeni bir bayan, iki ayrı adaylık

Şimdi ise, Erenler Belediye Başkan adayı olmadığı takdirde, Milletvekili Adayı olacağını söyleyen başka bir bayanın varlığından söz ediliyor. Bayan Ak Parti Teşkilatında çok önemli çalışmalara imza atmış bir kişi olarak biliniyor.

Adaylıkları ile kararlı görülen bayanın yakın dostlarına;

“Erenler Belediye Başkanlığı’na aday adlığımı koyacağım. Seçilirim seçilmem onu bilemem. Ama Ardından gelecek olan Başkanlık sistemi sonrası yapılacak Dar Bölge Milletvekilliğine kesin aday olacağım. Beni bundan hiç kimse alı koyamaz. Kendime güveniyorum. Taban beni çok iyi tanıyor, binlerce insanla görüştüm, yüzlerce ev ve iş yeri gezdim. Herkes beni tanıyor biliyor. Halk ile sıcak ilişkim var. Allah izin verirse, ilk seçimde adaylığımı koyacak ve sokağa ineceğim” dedi.

30 Kas 2016 - 00:05 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.