Belçika Ligi’nin en iyi oyuncusu Büyükşehir’de

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Adatıp sponsorluğunda mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde kadrosunu şekillendirmeye başladı.

Büyükşehir Basket, yeni sezon öncesi ilk transferini Belçika Ligi şampiyonu Oostende forması giyen Jean Salumu’yu kadrosuna katarak yaptı. ,

27 yaşında ve 1.93 metre boyunda olan Salumu, geçen sezon oynadığı 58 maçta 23 dakika, 12,5 sayı, 1,6 ribaund ve 2 asist ortalaması yakalayarak Belçika Ligi’nin en iyi oyuncusu oldu. Belçika Milli Takım formasını da giyen Salumu geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu sezon hem Süper Lig’de hem de FİBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan yeşil siyahlı temsilcimiz böylelikle ilk transferini gerçekleştirmiş oldu.

18 Tem 2018 - 14:24 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.