Bayraktar'dan tarihi şampiyona değerlendirmesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor  Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun ardından değerlendirmelerini paylaştı

53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun ardından değerlendirmelerini paylaşan Bayraktar, “6 etaptan oluşan ve toplam uzunluğu bin 23 kilometre olan 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu yerinde takip ettik. Gözlemler yaptık. İnşallah 2020’de Sakarya tarihi bir gün daha yaşayacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’yla ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Bayraktar, “6 etaptan oluşan ve toplam uzunluğu bin 23 kilometre olan 53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu yerinde takip ettik. Gözlemler yaptık. İnşallah 2020 yılında şehrimizde en iyi organizasyonu yapmak için hazırlıklarımız sürüyor” dedi.

Tarihi şampiyona

Sakarya’nın 2020’de tarihi bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağını hatırlatan Orhan Bayraktar, “53. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu gibi büyük bir organizasyona da 2020 yılında şehrimiz ev sahipliği yapacak. Bilindiği üzere kısa süre önce 2020 Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası Cumhurbaşkanlığımızın himayesine alınmıştı. Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah 2020’de Sakarya tarihi şampiyonaya ev sahipliği yapacak” dedi.

Tecrübe paylaşımı

Bayraktar açıklamalarını şu şekilde tamamladı, “Her gittiğimiz turnuvada, şampiyonada 2020’de ev sahipliği yapacağımız organizasyondan bahsetme fırsatı elde ediyoruz. Bisiklet camiasının önde gelen isimleriyle bir araya gelerek şampiyona hakkında geniş bilgiler sunuyoruz. Kısa süre önce kurulmasına rağmen bisiklet takımımızın elde ettiği başarılardan ve gelecek hedeflerinden bahsediyoruz. Sakarya’ya davetimizi yineliyoruz. Tecrübeli isimlerden şampiyonayla ilgili fikirlerini alıyoruz. İnşallah tüm detayların düşünüldüğü bir şampiyonada katılımcıları en iyi şekilde ağırlayacağız.”

19 Eki 2017 - 15:10 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.