Bayrak'tan Memleketi Rize'ye yatırım sözü

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayrak, memleketi olan Rize yatırım yapacak.

Önceki gün Ankara'da bir araya geldiği TBMM Çevre Komisyonu Üyesi, Dışişleri Komisyonu ile Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi, Türkiye - Yemen Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile yapacağı yatırım ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Murat Bayrak; konuyla ilgili detaylı açıklamayı iler ki günlerde yapacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Hasan Karal ve Murat Bayrak'ın bu görüşmesi Siyasi, İş ve STK alanında tarafından büyük ilgi bulurken Murat Bayrak'ın memleketine yapacağı yatırım şimdiden merak konusu oldu Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayrak’ın konu ilgili detaylı açıklama yapması da bekleniliyor.

20 Eyl 2017 - 20:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.